Шапки

подреди по: цена | размер | канали
не е наличен не е наличен
 ШАПКА SV D- 65 TEXTILE

ШАПКА SV D- 65 TEXTILE

ШАПКА ЗА ВИСОКОГОВОРИТЕЛ

 

 ТЕКСТИЛ

 Тегло - 0.6 гр.

 

 

размер:

 • D -65mm.
 • d - 59mm.
 • h - 15mm.
Цена: 4.60 лв.
3.83 лв. без ДДС
не е наличен не е наличен
с поръчка с поръчка
 ШАПКА SV D-80 TEXTILE

ШАПКА SV D-80 TEXTILE

ШАПКА ЗА ВИСОКОГОВОРИТЕЛ

 

 ТЕКСТИЛ

 Тегло - 1 гр.

 

 

размер:

 • D -80mm.
 • d - 76mm.
 • h - 16mm.
Цена: 4.80 лв.
4.00 лв. без ДДС
с поръчка с поръчка
в наличност в наличност
 ШАПКА PR -80

ШАПКА PR -80

ШАПКА ЗА ВИСОКОГОВОРИТЕЛ

 • Целулоза - промазана
 
 

 

размер:

 • D -80mm.
 • d - 75mm.
 • h - 15mm.
Цена: 1.00 лв.
0.83 лв. без ДДС
в наличност в наличност
в наличност в наличност
 ШАПКА PR -94

ШАПКА PR -94

ШАПКА ЗА ВИСОКОГОВОРИТЕЛ

 • Целулоза - промазана
 
 

 

размер:

 • D -94mm.
 • d - 90mm.
 • h - 18mm.
Цена: 1.10 лв.
0.92 лв. без ДДС
в наличност в наличност
в наличност в наличност
 ШАПКА SV D-100

ШАПКА SV D-100

ШАПКА ЗА ВИСОКОГОВОРИТЕЛ

С ВИСОКА ТВЪРДОСТ

целулоза + стъклофибърни влакна

 Тегло - 0.8 гр.

 

 

размер:

 • D -100mm.
 • d - 93mm.
 • h - 20mm.
Цена: 4.20 лв.
3.50 лв. без ДДС
в наличност в наличност
не е наличен не е наличен
 ШАПКА SV D-120

ШАПКА SV D-120

ШАПКА ЗА ВИСОКОГОВОРИТЕЛ

С ВИСОКА ТВЪРДОСТ

целулоза + стъклофибърни влакна

 Тегло - 5.2 гр.

 

 

размер:

 • D -120mm.
 • d - 113mm.
 • h - 24mm.
Цена: 4.60 лв.
3.83 лв. без ДДС
не е наличен не е наличен
не е наличен не е наличен
 ШАПКА SV D-150

ШАПКА SV D-150

ШАПКА ЗА ВИСОКОГОВОРИТЕЛ

С ВИСОКА ТВЪРДОСТ

целулоза + стъклофибърни влакна

 Тегло - 8 гр.

 

 

размер:

 • D -147mm.
 • d - 140mm.
 • h - 31mm.
Цена: 6.30 лв.
5.25 лв. без ДДС
не е наличен не е наличен
в наличност в наличност
 ШАПКА SV D-180

ШАПКА SV D-180

ШАПКА ЗА ВИСОКОГОВОРИТЕЛ

С ВИСОКА ТВЪРДОСТ

целулоза + стъклофибърни влакна

 Тегло - 16 гр.

 

 

размер:

 • D -183mm.
 • d - 172mm.
 • h - 35mm.
Цена: 9.50 лв.
7.92 лв. без ДДС
в наличност в наличност
не е наличен не е наличен
 ШАПКА SV D-40

ШАПКА SV D-40

ШАПКА ЗА ВИСОКОГОВОРИТЕЛ

С ВИСОКА ТВЪРДОСТ

целулоза + стъклофибърни влакна

 Тегло - 0.3 гр.

 

 

размер:

 • D -40mm.
 • d -36mm.
 • h -10mm.

 

Цена: 2.40 лв.
2.00 лв. без ДДС
не е наличен не е наличен
не е наличен не е наличен
 ШАПКА SV D-54

ШАПКА SV D-54

ШАПКА ЗА ВИСОКОГОВОРИТЕЛ

С ВИСОКА ТВЪРДОСТ

целулоза + стъклофибърни влакна

 Тегло - 0.5 гр.

 

 

размер:

 • D -54mm.
 • d - 49mm.
 • h - 11mm.
Цена: 2.90 лв.
2.42 лв. без ДДС
не е наличен не е наличен