За нас

МЕГАВОЙС  работи в областта на аудиосистемите от началото на 1997 г.

Фирмата е директен вносител за България на техника и компоненти от фирми с доказано с времето качество на своите продукти а именно: професионални усилватели с марката CRAFT , високоговорители с марката Precision Sound  , кабели  на фирма SCHULZ KABEL -Германия, кабели и конектори ROXTONE , 100V техника за хотели и обществени сгради на фирма AMC BALTIC ,микрофони на фирмата PASGAO,  аксесоари за тонколони , стойки и кутии за тонколони .

Дистрибутираме марките PIONEER , HERTZ , OBERTON , BMS.

Ние предлагаме голямо разнообразие от високоговорители:

Автомобилни : Pioneer , Hertz , Vision , Boschmann , Megavox , MAC Audio .

HI-FI : HI- VI , Monacor , HI SOUND , ONKYO, Jamo , Panasonic и др.

Професионални – Precision Sound , FANE , OBERTON , BMS  , RCF .

Предлагаме най-голямо разнообразие на българския пазар от аксесоари и стойки за тонколони, стойки за микрофони и части за високоговорители.

Проектираме и изграждаме всякакъв тип озвучителни системи , съобразени с изискванията и бюджета на възложителя.

Нашата цел е да предложим на клиента озвучителна система , която е на нивото на световно известните марки , на цена напълно достъпна за българския пазар.

При нас може да поръчате озвучителни тела съобразени с конкретните ваши изисквания (форма , размер , мощност и честотна лента.)

Вече имате или в момента строите бар, ресторант, дискотека, хотел, търговски център, медицински център, конферентна зала , фабрика, офис сграда ............. , но не знаете точно как да постигнете искания от вас звук във всяка точка на обекта .

Просто ни се обадете или ни посетете на място за да получите специализирана консултация .

Нашите озвучителни системи са се доказали с времето и са резултат от дългогодишния ни опит в тази сфера  /вече над 19 години/ .

Гаранционният срок от две години и своевременното следгаранционно обслужване /което почти не се налага / също не трябва да се пренебрегват .

Сигурни сме , че ще бъдете доволни от нашите продукти и услуги .

За нас ще бъде удоволствие да ви обслужим!