За нас

МЕГАВОЙС  работи в областта на аудиосистемите от началото на 1997 г.

Фирмата е директен вносител за България на техника и компоненти от фирми с доказано с времето качество на своите продукти :  професионални усилватели; високоговорители; кабели и конектори; 100V техника за хотели и обществени сгради; микрофони;  аксесоари и компоненти за тонколони , стойки и кутии за тонколони .

Предлагаме най-голямото разнообразие на българския пазар от високоговорители, аксесоари и стойки за тонколони, стойки за микрофони и части за високоговорители.

Проектираме и изграждаме всякакъв тип озвучителни системи , съобразени с изискванията и бюджета на възложителя.

Нашата цел е да предложим на клиента озвучителна система , която е на нивото на световно известните марки , на цена напълно достъпна за българския пазар.

При нас може да поръчате озвучителни тела съобразени с конкретните ваши изисквания.

Вече имате или в момента строите бар, ресторант, дискотека, хотел, търговски център, медицински център, конферентна зала , фабрика, офис сграда ............. , но не знаете точно как да постигнете искания от вас звук във всяка точка на обекта .

Просто ни се обадете или ни посетете на място за да получите специализирана консултация .

Нашите озвучителни системи са се доказали с времето и са резултат от дългогодишния ни опит в тази сфера . .

Гаранционният срок от две години и своевременното следгаранционно обслужване /което почти не се налага / също не трябва да се пренебрегват .

Сигурни сме , че ще бъдете доволни от нашите продукти и услуги .

За нас ще бъде удоволствие да ви обслужим!